Branka Radičevića 10
  
  
Izveštaj o radu Narodne biblioteke Pirot
Program rada Narodne biblioteke PirotAnketa:

Da li posećujete književne večeri u organizaciji Biblioteke?

Pregledajte rezultate

Loading ... Loading ...
Arhiva:
Preporuka za čitanje:

Fond ovog odeljenja prilagođen je potrebama dece predškolskog uzrasta, mlađih i starijih osnovaca. Dečje odeljenje poseduje blizu 16000 publikacija. Korisnicima je na raspolaganju veliki broj slikovnica, školske lektire, beletristike, stripova, enciklopedija, priručnika, dečje periodike, a uskoro će deca sve publikacije moći da koriste i u elektronskoj čitaonici.

Ceo fond je u slobodnom pristupu. Na dečjem odeljenju je stalna izložba aktuelnih naslova, kako bi se korisnici brže i lakše informisali o najnovijim knjigama.

U stalnom kontaktu sa decom a i prateći trendove, osluškujući potrebe i želje korisnika, osim  knjige, biblioteka nudi raznovrsne  sadržaje: od akcije besplatnog učlanjivanja prvaka, preko književnih večeri sa dečijim piscima, promocija knjiga, organizovanih poseta predškolaca i osnovaca iz seoskih škola, sve do kreativnih radionica i „Čitalačke značke“.

Dečje odeljenje je postalo  novi svet u kome se deca druže, igraju, kreativno izražavaju, uče i upoznaju nove dimenzije i nove ljude.

Dečje odeljenje se nalazi u Domu Vojske, gde vas očekuju Julijana Božić, Mirjana Ćirić i Tanja Mančić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radno vreme

ponedeljak – petak: 7:30 – 19:00

subota: 8:00 – 13:00

Kontakt e-mail

 

Spisak knjiga za Čitalačku značku

Print Friendly, PDF & Email
Share