Бранка Радичевића 10
  
  
Извештај о раду Народне библиотеке Пирот
Програм рада Народне библиотеке ПиротАнкета:

Да ли посећујете књижевне вечери у организацији Библиотеке?

Loading ... Loading ...
Архива:
Препорука за читање:

            На општинској смотри рецитатора одржаној 31. марта у читаоници Библиотеке одабрано је осамнаест кандидата за окружно такмичење које ће се одржати у Белој Паланци, у Центру за културу 21. априла, са почетком у 11 часова.

            Из млађег узраста (од првог до четвртог разреда) пласирали су се: Сара Митов, Александра Заната и Мина Јовановић (о.ш. „8. септембар“), Јована Тричковић и Катарина Тричковић (о.ш. „Душан Радовић“) и Предраг Костић (о.ш. „Свети Сава“).

            У средњем узрасту (од петог до осмог разреда) најбољи су били и пласирали се за даље надметање следећи ученици: Александра Савић, Милан Стефановић и Барбара Дурмишевић (о.ш. „8. септембар“), Луна Марковић (о.ш. „Вук Караџић“), Сара Драгојевић (о.ш. „Свети Сава“) и Мила Лазић (о.ш. „Душан Радовић“).

            Из редова средњошколаца на окружној смотри наступиће: Сташа Тошић, Недељко Стоисављевић, Тијана Митић и Бранко Живковић (Гимназија), Јелена Златанов (Млекарска школа) и Сара Анђелковић (Средња стручна школа).

            Члан жирија из Пирота на окружној смотри у Белој Паланци биће Горан Николић, руководилац Аматерске позоришне дружине, иначе дипломирани политиколог.

Print Friendly, PDF & Email
Share