Branka Radičevića 10
  
  
Izveštaj o radu Narodne biblioteke Pirot
Program rada Narodne biblioteke PirotAnketa:

Da li posećujete književne večeri u organizaciji Biblioteke?

Pregledajte rezultate

Loading ... Loading ...
Arhiva:
Preporuka za čitanje:

            Na opštinskoj smotri recitatora održanoj 31. marta u čitaonici Biblioteke odabrano je osamnaest kandidata za okružno takmičenje koje će se održati u Beloj Palanci, u Centru za kulturu 21. aprila, sa početkom u 11 časova.

            Iz mlađeg uzrasta (od prvog do četvrtog razreda) plasirali su se: Sara Mitov, Aleksandra Zanata i Mina Jovanović (o.š. „8. septembar“), Jovana Tričković i Katarina Tričković (o.š. „Dušan Radović“) i Predrag Kostić (o.š. „Sveti Sava“).

            U srednjem uzrastu (od petog do osmog razreda) najbolji su bili i plasirali se za dalje nadmetanje sledeći učenici: Aleksandra Savić, Milan Stefanović i Barbara Durmišević (o.š. „8. septembar“), Luna Marković (o.š. „Vuk Karadžić“), Sara Dragojević (o.š. „Sveti Sava“) i Mila Lazić (o.š. „Dušan Radović“).

            Iz redova srednjoškolaca na okružnoj smotri nastupiće: Staša Tošić, Nedeljko Stoisavljević, Tijana Mitić i Branko Živković (Gimnazija), Jelena Zlatanov (Mlekarska škola) i Sara Anđelković (Srednja stručna škola).

            Član žirija iz Pirota na okružnoj smotri u Beloj Palanci biće Goran Nikolić, rukovodilac Amaterske pozorišne družine, inače diplomirani politikolog.

Print Friendly, PDF & Email
Share